Gameroom

Gameroom

Een mooie gameroom waar je uren lang tijd wil door brengen door gezellig en comfortabel te gamen en te ontspannen. Wie wil dat nu niet graag hebben?
Vandaag bespreken we in deze blog het assortiment dat GGA-SHOP aanbied om je gameroom aan te kleden/ te upgraden.
We overlopen verschillende product klasse:

 • gaming desks
 • game stoelen
 • gaming accessoires
 • decoratie gameroom

Gaming desks

Een mooie, maar vooral praktische gaming desk zal meestal door PC gamers gebruikt worden. Laat dit de consolegamers zeker niet afschrikken, een gamedesk is voor elke gamers een meerwaarde!
Bij GGA-shop bieden we momenteel gaming desks aan van 2 Scandinavische merken, namelijk GEAR4U en Fourze. Gear4U heeft momenteel wel slechts 1 model van game desk, namelijk de “Initiated”. Bij fourze heb je 4 reeks, elke reeks heeft een full surface mousepad dewelke afgewerkt is in 2 kleurpatronen, namelijk zwart met een groene rand of volledig zwart.

Gear4u Initaited

Heb je een kleiner budget dan is de Gear4u Initiated zeker een mooie aanrader, voor een mooie prijs van 119,99€ haal je al een gamedesk in huis van 100cm op 60cm en een hoogte van 75cm EN de levering is GRATIS! Er zit ook RGB verlichting in de gamedesk verwerkt wat het het zeer aantrekkelijk maakt voor de RGB liefhebbers onder jullie.
Verder heeft deze gaming desk nog een headset houder een een drankhouder om je drankje veilig aan de kant te zetten tijdens het gamen en het bureaublad van je gamedesk is voor een groot deel bedekt met de zachte stof gebruikt in muismatten. Het stevige stalen frame zorgt ervoor dat de desk stevig op z’n “poten” staat en alles heeft wat een gamer zoekt. Ben je een gamer en gebruik je meerdere schermen? Bekijk dan even goed hoe je je opstelling wil maken (PC op de vloer of komt deze op de gaming desk te staan?) Indien je meerdere beeldschermen gebruikt of wil gebruiken kan het dus zijn dat de tafel iets te compact is, maar dit afhankelijk van je opstelling en ook de afmetingen van je monitor(en).

Gear4U gaqming desk Gear4U gaming deskGear4U Initiated gaming desk

Fourze Overskies

Het andere merk dat we bij GGA-shop aanbieden voor gaming desks heeft de naam Fourze. Fourze is net als Gear4u een Scandinavisch merk dat kwaliteit zeer hoog in het vaandel draagt. Met de Fourze Overskies heb je een strak Scandinavisch design met een tafelblad van 140cm op 60cm. De hoogte van deze game desk bedraagt 75cm.
Voor de mooie prijs van 199,99€ kan je deze mooie gamedesk bemachtigen, de transportkosten zijn voor dit artikel GRATIS.

Met de Fourze Overskies heb je een mooie stijlvolle game desk die gebruikt maakt van een stevig stalen frame. Het tafelblad bestaat uit 2 MDF panelen die je bij de installatie tegen elkaar bevestigd. Daarover leg je een full surface mousepad die de volledige bureau bedekt, weg met losse muismat, die heb je niet meer nodig. Verder zijn er ook 2 gaten voorzien voor je cable management zodat je alle kabels mooi kan weg werken. Onder het tafelblad is ook een kabelgoot voorzien voor je bekabeling te beheren. Ook bij dit model is eer een leuke drankhouder voorzien voor je drankje tijdens het gamen gemakkelijk op te bergen. Door de mooie breedte van 140cm heb je voldoende armruimte om al je bewegingen te kunnen doen. Doordat ze ook nog eens een full surface muismat gebruiken heb je ook hier geen probleem mee moest je grote bewegingen maken met je muis!

Zoals hierboven al eerder verteld bied Fourze bij alle tafels een full surface mousepad in 2 kleuruitvoeringen.
De volledige mousepad is ofwel zwart (incl. zwarte rand) of is je mousepad volledig zwart en een mooie stijlvolle groene rand.
De full surface mousepad meet 140cm op 60cm en is 3 mm dik.
Het draagvermogen van de Fourze Overskies is 80KG.

Fourze D1400-E

Met de Fourze D1400-E haal je een gamedesk in huis met een hoger prijskaartje, maar je krijgt er ook heel wat voor in de plaats! De Fourze D1400-E is een game desk die je van hoogte kan veranderen. Je koopt de D1400-E aan voor 349,99€ (incl. GRATIS levering).
De D1400-E kan je motorisch van hoogte doen veranderen. De hoogte is minimum 73cm en maximum 123cm. Hierdoor is dit een perfecte bureau als je deze met meerdere personen gebruikt, je kan de hoogte steeds aanpassen naar ieders wens. Wil je de benen na een lange tijd gamen toch even strekken maar toch blijven gamen? Dan is deze tafel perfect voor jou!
Of werk je bijna de volledige dag aan de pc, je kan deze desk perfect verhogen om er een sta bureau van te maken. Heb je lang genoeg recht gestaan verlaag je de bureau weer en heb je een zit bureau.

fourze d1400-E

De bureau zelf heeft een breedte van 140cm en een diepte van 66cm. Verder heb je ook zoals bij de Fourze Overskies 2 gaten voorzien en een kabelgoot voor je cable management. En je hebt ook nog de leuke drankhouder die inbegrepen zit in het mooie pakket.
Aan de voorzijde van de bureau ga je ook de bediening terug vinden om de tafel te verhogen of lager te zetten. En zoals je misschien al weet heb je ook bij dit model een full surface mousepad in de kleur zwart met ofwel een zwarte rand of een groene rand.

Fourze Celestial non Adjustable & Fourze Celestial Adjustable

De laatste gaming desk die GGA-shop momenteel aanbied is de Fourze Celestial. De Fourze Celestial heb je in 2 versies. De eerste versie is een standaard gaming desk vergelijkbaar met de Fourze Overskies. De afmetingen van het tafelblad zijn wel groter en is ook het design en het frame verstevigd/ geüpdatet. De 2de versie is een versie die ook in hoogte verstelbaar is ,net zoals de Fourze D1400-E. De afmetingen van het tafelblad zijn echter iets groter dan die van de D1400-E.

Fourze Celestial non adjustable

Met de Fourze Celestial heb je een gaming desk met een breedte van 160cm en een diepte van 80cm, de hoogte is 74cm. Dit is naar oppervlakte toe het grootste model van gaming desk dat we aanbieden. De Celestial non adjustable kan je aankopen vanaf 269€ (incl. GRATIS levering).
Het volledige frame heeft een upgrade gekregen en staat nog steviger op z’n voeten. Verder heb je 1 gat voorzien samen met een kabelgoot voor je cable management. Zoals bij alle Fourze gaming desks heeft ook de Celestial non adjustable 2 uitvoeringen met een full surface muismat. De Keuze van de kleuren zijn dezelfde als bij de andere modellen van Fourze, zwart met zwarte rand of zwart met een groene rand.

Door het grote oppervlak van je tafelblad heb je enorm veel ruimte. Als je meerdere monitoren gebruikt is hier normaal wel voldoende ruimte voor afhankelijk van je schermformaat uiteraard. Ruimte voor al je bewegingen te doen is er meer dan voldoende, dit model heeft een breedte van 160cm en de diepte van 80cm .
Heb je aan deze desk zowel je desktop staan als je console? Of is het een echte werkbureau met veel papieren, boeken,… ruimte is bij de Fourze Celestial alvast geen probleem.

Fourze Celestial adjustable

Met de Fourze Celestial adjustable heb je een gaming desk die net zoals de Fourze D1400-E in de hoogte verstelbaar is. Het tafelblad is net zoals de non adjustable versie 160cm breed en 80cm diep. de hoogte is instelbaar tussen 72cm en 122cm. De fourze Celestial adjustable heeft een prijskaartje van 359€ (Incl. GRATIS verzending)
Zoals je al zal vermoeden heb je ook bij deze versie 2 kleuruitvoeringen, de volledig zwarte versie met zwarte rand en de mousepad volledig zwart met een groene rand.
Zelfs het assembleren van deze desks is niet moeilijk, je krijgt er een volledige handleiding bij en met onderstaande instructievideo kan iedereen zo een desk eenvoudig in elkaar steken.

Gaming chairs

Het volgende product is één van de belangrijkste producten die je nodig hebt om goed te kunnen gamen of te relaxen in je gameroom. In je gaming chair breng je uren door en hier moet je dus zeker het nodige comfort kunnen uithalen. Een goede gaming stoel / bureaustoel moet vooral comfortabel zitten zodat je ontspannen bezig kan zijn met hetgeen je doet. Gamen, netflixen, studeren,…
Naar gaming chairs toe hebben we best een ruim product gamma van 2 fabrikanten. Fourze & Gear4u zijn net zoals bij de gaming desks ook de 2 merken waarvan we een mooi gamma aan gaming chairs / bureaustoelen verkopen. Fourze heeft als topper de Fourze Lightning RGB. Gear4U heeft een uitgebreider gamma van stoelen, de echte topper van Gear4u is de Gear4u Bishop, deze stoel is geen echte bureaustoel aangezien het geen wielen heeft maar in een gameroom waar je echt wil relaxen is dit een echte topper!

Fourze gaming chairs

Bij fourze heb je een gamma van 4 gaming stoelen. De meest populaire is uiteraard de Fourze Lightning RGB , verder heb je ook de “junior” versie van genaamd Fourze Junior RGB. Verder heb je ook nog de Fourze Select en de Fourze Cloud. De 2 modellen met de RGB verlichting in zijn de meest populaire modellen zeker voor de jonge gamers onder ons. Een coole gaming chair met RGB verlichting is dan ook echt cool en velen die zullen zeggen: Zo een gaming stoel wil ik ook wel hebben! De 2 overige modellen van Fourze de Select en de Cloud hebben een strakker design maar geven zeer veel comfort. De Fourze Select is gemaakt uit hoogwaardig Leer, de Fourze Cloud is niet gemaakt uit leer maar uit stof (Fabric).

Fourze Lightning RGB

Met de mooie RGB verlichting die je zelf ook kan kiezen met de meegeleverde afstandsbediening valt deze stoel direct op. Mooi, comfortabel en verlichting ingebouwd en betaalbaar. De Fourze Lightning kan je in je bezit hebben vanaf 199€ (incl. GRATIS levering), dit is een zeer correcte prijs als je ziet wat je er allemaal voor in de plaats krijgt.
Je krijgt een comfortabele stoel uit PU-leer met mooie RGB verlichting, een nekkussen en een rugkussen zodat je zeer relaxed kan zitten met de nodige steun voor je nek en rug. De RGB verlichting kan je aansluiten op je pc/ console via een USB kabel die uit je stoel komt, maar bij Fourze hebben ze ervoor gezorgd dat je achteraan een klein zakje hebt waar je een powerbank gemakkelijk in kan steken en je usb kabel. zo heb je geen losse kabel liggen tussen je stoel en de pc/ console. Alle kabels zijn dan mooi weg gewerkt en je RGB verlichting kan je dus ook gemakkelijk aan een powerbank hangen zodat je geen losse kabels meer nodig hebt. Een powerbank zit NIET inbegrepen bij dit product.

fourze lightningRGB gamestoel

Fourze Junior RGB

De Fourze Junior RGB is het “kleine broertje” van de Fourze Lightning RGB. De kwaliteit is dezelfde als de Lighting RGB en je hebt ook dezelfde mooie RGB verlichting. Het zit stuk en het rug stuk is gemaakt van PU-leer en heeft zoals de Lightning RGB ook de diamond stitching. Je hebt ook het nek kussen, hou er wel rekening mee dat het rug kussen NIET hierbij zit.
Net zoals de Fourze Lightning RGB heb je ook een zakje achteraan de stoel zitten zodat je er een powerbank in kan wegsteken om je RGB verlichting te voeden. Een powerbank zit NIET meegeleverd bij dit product.
De Fourze Junior RGB koop je aan voor de mooie prijs van 179€ (incl. GRATIS levering).

fourze RGB juniorRGB gaming chairRGB junior

Fourze Select

Met de Fourze Select heb je een gaming stoel met een strak design. Je kan de stoel hierdoor ook als gewone bureaustoel gebruiken of op kantoor op je werk. Dit is perfect mogelijk omdat het design niet “overdreven” is en zo dus in verschillende situaties past.
De stoel bied een ergonomische en comfortabel gevoel, samen met het meegeleverde rug kussen heb je extra ondersteuning voor je rug als je uren op deze mooie stoel kan zitten. bij dit model is er geen nek kussen voorzien, enkel een los rug kussen. Ook zeer handig is dat je de armsteunen in de hoogte kan verstellen en je kan de beide armsteunen ook naar binnen of naar buiten draaien voor eventueel extra comfort. De stoel is ook vervaardigd uit PU-leer en heeft een mooie Diamond stitching in groene Fourze kleur. Je kan deze mooie stoel bemachtigen voor een prijs van 209€ (incl. GRATIS levering)

Fourze SelectFourze SelectFourze gaming chair

Fourze Cloud

Met de Fourze cloud hebben we de laatste gaming chair van het merk Fourze die we momenteel in ons aanbod hebben. Met de Fourze Cloud ben je in de wolken, dit model heeft het hoogste comfort gehalte en is gemaakt van stof (fabric) en niet van PU-leer zoals de andere stoelen van Fourze.
De accenten zijn vervaardigd uit suede. Het Maximum gewicht voor deze stoel is 150kg en heeft een zitbreedte van 55cm. Verder zijn de armsteunen aanpasbaar in de hoogte zoals bij de Fourze Select. Net zoals de Fourze Select kan deze stoel ook perfect in kantooromgeving gebruikt worden, het heeft een minimalistisch design en heeft dus niet een opvallend gaming design, maar het kan perfect passen in je gameroom. Beschikbaart in Light grey of Dark grey.
De Fourze cloud kan je kopen vanaf 279€ (incl. GRATIS levering).

cloud gamingfourze cloud dark greyfourze cloud gaming chair   fourze cloud gaming  fourze cloudfourze gaming chaircloud gaming chair

Gear4u gaming chairs

Met Gear4u hebben we een tweede Scandinavisch merk dat we aanbieden. Ze hebben een mooi gamma en nagenoeg elk model is verkrijgbaar in verschillende kleuren, hierdoor hebben ze een mooi uitgebreid gamma aan gaming chairs voor zowel de kids als de volwassenen.
Gear4u heeft verschillende reeksen, we bieden een 6-tal verschillende modellen aan waarbij ook verschillende modellen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Keuze is hier dan ook in overvloed!

Gear4u Illuminated

We starten met de Gear4u illuminated . Dit is een stoel die vergelijkbaar is met de Fourze Lightning RGB, buiten de merknaam is uiteraard anders. Het prijskaartje van deze stoel is daarom ook dezelfde, deze bedraagt 219€ (incl. GRATIS levering).
De Mooie RGB verlichting geeft ook aan deze stoel toch dat “Extra”. De stoel is verder gemaakt uit PU-leer, heeft een nekkussen en rugkussen die voor de nodige ondersteuning en goede zithouding zorgt tijdens het gamen. de RGB verlichting steur je aan door de USB kabel in een usb poort in de buurt te steken of je sluit het aan op een powerbank wat toch comfortabeler zal zijn. Een powerbank zit NIET bij dit product in begrepen en zal je dan apart moeten aankopen moest je dit nog niet hebben.

gear4u illuminatedgame stoel rgbgear4u gaminggear4u gaming chairilluminated gaming chairilluminated chair

Gear4u Elite

De Gear4U elite is een model dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en materialen. De meeste modellen zijn gemaakt van PU-leer en is grotendeels zwart gecombineerd met een tweede kleur. Er zijn ook 2 modellen die gemaakt zijt uit stof (fabric) i.p.v. PU-leer.
De modellen in PU-leer zijn verkrijgbaar vanaf 189€ (incl. GRATIS levering) en de modellen uit stof (fabric) kan je kopen vanaf 209€ (incl. GRATIS levering). Het rugstuk is ook iets hoger dan standaard bureaustoelen wat zeker handig is als je lengte groter is dan 1.70m, zo heb je ook de nodige ondersteuning voor je hoofd en nek wat zeker niet onbelangrijk is. Een nekkussen zit hier wel niet in begrepen, een rug kussen zit wel bij deze mooie stoel. Ben je aan aan lange game marathon bezig en wil je even een powernap doen? Dan kan je deze stoel bijna volledig horizontaal zetten en je batterijen terug opladen om weer verder te gamen.

De 2 modellen in stof (fabric) heb je in 2 kleuren, de Gear4u Elite grijs en Gear4u Elite zwart.

gear4u elite grijs

De modellen in PU-leer heb je in 5 kleuren beschikbaar: zwart-rood, zwart-groen, zwart-blauw, zwart-wit, bruin.

                          

Gear4u Comfort

Met de Gear4u Comfort is een reeks die je ook perfect kan gebruiken op kantoor. Het heeft geen opvallend maar wel een strak design in PU-leer. Het model is verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk zwart en bruin.
Het model zegt het ook al zelf, deze stoel is gemaakt voor comfort. Er zit extra schuin in verwerkt in de stoel, het zitvlak is ook breder gemaakt, je hebt armsteunen die in de hoogte aanpasbaar zijn en dit alles is gedaan voor extra comfort en duurzaamheid. De Gear4U comfort kan je in huis halen voor de prijs van 219€ (Incl. GRATIS levering)

comfort brown

Zoals reeds vermeld is de Gear4u comfort beschikbaar in 2 kleuren. De Gear4u Comfort Brown en de Gear4u Comfort Black

comfort browngear4u comfort

Gear4u Gambit PRO

De Gear4u Gambit Pro is ontwerpen met één doel, een betaalbare bureaustoel van goede kwaliteit. Voor de mooie prijs van 159€ heb je deze stoel al in je bezit (incl. GRATIS levering). De gambit Pro heeft het nodige comfort, de armsteunen zijn verzien van extra schuin zodat je je armen comfortabel kan laten rusten op de armsteunen. Zitten de armsteunen in de weg tijdens het gamen, dan kan je ze naar beneden duwen zodat ze niet meer in de weg zitten. Verder heb je een stalen frame en is de stoel gemaakt uit PU-leer.

Dit model is beschikbaar in 5 kleuren.

zwart-groen,  zwart-rood, zwart-blauw, zwart-grijs,  zwart.

gambit pro

Gear4u Junior Hero

Met de Gear4u Junior Hero heb je een gaming bureaustoel speciaal gemaakt voor de kinds van 6-11 jaar. Het heeft een prijskaartje van 129€ en is ook weer verkrijgbaar in verschillende kleuren.
De rugsteun kan je verzetten van een hoek van 90 graden tot 120 graden. de stoel is vervaardigd uit PU -leer en een houten frame. Het max gewicht voor deze stoel is 100kg.

De Gear4u Junior Hero is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren:

black-red,  black-green,  black-blue,  black,  black-pink.

junior hero

Gear4u Bishop & Knight

De Gear4u Bishop en de Gear4u Knight zijn zonder twijfel de toppers van Gear4u. Dit zijn geen echte bureaustoelen aangezien ze geen wielen hebben maar kan je beter vergelijken met een relaxzetel.
Je kan deze modellen ook gebruiken in de living als je tv wil kijken of in je gameroom voor te gamen. Beide modellen hebben ook een drankhouder voorzien wat zeer handig is en je kan tijdens het gamen of netflixen zeer comfortabel zitten/ liggen in deze mooie stoel.
Je hebt ook een nekkussen en rugkussen en als extra kan je ook je benen hoger leggen om zo nog comfortabeler in je stoel te zitten/ liggen. Wat is nu het verschil tussen de Gear4u Bishop en de Gear4u Knight? Bij de Gear4u Knight heb je de naam “Gear4u” staan op de stoel zelf (ter hoogte van je hoofd) en op het nekkussen en rugkussen. Bij de Gear4u Bishop heb je deze “reclame” voor het merk Gear4u niet.
De kostprijs voor deze toppers is 299€ (incl. GRATIS levering).

Gear4u Knight:

Gear4U KnightGear4U Knight chairGear4U KnightGear4U Knight gaming chair

Gear4u Bishop:

Gaming accessoires

Voor de Gaming accessoires gaan we het hebben over verschillende accessoires voor zowel console gamers als PC/ laptop gamers. We gaan hier hebben over gaming headsets, game controllers voor Playstation 4 en Nintendo switch, gaming muizen voor PC/ laptop en andere mooie decoratieve producten om je gameroom aan te kleden.

Gaming Headsets

Voor gaming headsets hebben we verschillende merken en modellen die we aanbieden zowel in de budget klasse als de middenklasse. Zo heb je voor nagenoeg iedereen wel een mooie gaming headset binnen een bepaald budget.

We beginnen met de Gaming headsets van Fourze. De Fourze GH300 en de Fourze GH500 zijn 2 modellen van headsets van het gaming merk Fourze. Van Fourze heb je eerder ook al de gaming desks en gaming chairs (bureaustoelen) gezien en ze hebben ook leuke en betaalbare gaming headsets en gaming muizen (hier komen we verder nog op terug).
De beide modellen zijn onlangs als eens besproken geweest in een andere review, deze kan je hier bekijken.

Fourze GH300

Fourze headsetGH300

Fourze GH500

Fourze HeadsetGH500Fourze GH500

Doordat het aanbod van headsets en muizen enz wat uitgebreider is dan de gaming desks en gaming chairs bespreken we de headsets kort, maar we voorzien een link naar elke productpagina zodat je de uitgebreide specificaties van elk product kan lezen.

 

Lenovo Legion H600

Legion H600Lenovo Legion H600

 • Type product: Headset
 • Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos
 • Aanbevolen gebruik: Gamen
 • Frequentiebereik koptelefoon: 20 – 20000 Hz
 • Aansluitbereik: 10 m
 • Snoerlengte: 1,2 m.
 • Gewicht: 320 g.
 • Kleur van het product: Zwart

 

Rampage Zengibar RM-K44 RGB

 • 50mm speakers
 • 7.1 virtueel surround sound
 • USB kabel 2.2m lang

Rampage Zengibar headsetRampage Zengibar 7.1 surroundRampage Zengibar RM-K44Rampage Zengibar RGB

Rampage RM-K10 Amazing RGB

 • 7.1 Virtual Surround
 • USB kabel 2.2m lang
 • 50mm speakers
 • RGB LED

Rampage RM-K10 AMAZINGRampage RM-K10Rampage RM-K10 - 7.1Rampage RM-K10 AMAZING RGB

Gaming headset RGB – GEAR4U

headset RGBGEAR4U Gaming headset RGB

 • RGB
 • 5.1 Stereo headset
 • Connector: USB of 3.5mm Jack
 • Kabellengte: 2m

Dragonwar Revan

 • 40mm speakers
 • 2.5m kabel lengte
 • noise canceling
 • 2 X 3.5mm , usb

revan headsetdragonwar revanrevandragonwar revan

Gioteck XH100S

 • light gewicht ontwerp
 • 40 mm speakers
 • compatibel met xbox one, ps4, pc, nintendo switch

Gioteck XH100S gamingGioteck XH100S stereo headsetGioteck XH100S

Gioteck TX50 Premium

 • 50mm speakers
 • robuste bouwkwaliteit
 • comfortabele rubberen afwerking
 • verkrijgbaar in zwart-groen of zwart-oranje

Gioteck TX50 Premium gaming headsetGioteck TX50Gioteck TX50 Premium headsetGioteck gaming headset

Snopy SN-GX82 gaming headset

 • 50mm speakers
 • 7.1 virtueel surround sound
 • 2m kabellengte
 • LED rainbow verlichting
 • Verkrijgbaar in Zwart

Snopy

Game controllers voor PS4 en Nintendo Switch

Een ander accessoire dat belangrijk is voor de console gamer is de controller.  We hebben momenteel een mooi gamma van game controller voor ps4 en Nintendo Switch. Voor Xbox is momenteel alle voorraad op en zal weer aangevuld worden.
Voor de gamecontroller hebben we het meeste producten van het merk Under Control. Under control is een Frans merk dat in de buurt van Toulouse gevestigd is. Ze zorgen voor een in house testing voor, tijdens en ook zeer belangrijk… NA het uitbrengen van producten.
Voor de PS4 en de Nintendo Switch hebben ze zowel bekabelde als draadloze controllers. Hier onder een overzicht van zowel bekabelde als draadloze controllers voor zowel de PS4 als de Nintendo Switch van het merk Under Control.

Draadloze controllers voor Playstation 4:

Under Control bluetooth controller voor PS4 Urban Snow

 • Draadloze controller voor PS4
 • Ergonomisch ontworpen
 • ingebouwde luidspreker en een 3.5 mm jack aansluiting
 • opladen via meegeleverde USB kabel

Under control Bluetooth Controller

Under Control bluetooth controller voor PS4 Urban Blue Camo

 • Draadloze controller voor PS4
 • Ergonomisch ontworpen
 • ingebouwde luidspreker en een 3.5 mm jack aansluiting
 • opladen via meegeleverde USB kabel

ps4 Controller Fire Red

Under Control bluetooth controller voor PS4 Fire Red

 • Draadloze controller voor PS4
 • Ergonomisch ontworpen
 • ingebouwde luidspreker en een 3.5 mm jack aansluiting
 • opladen via meegeleverde USB kabel

Bluetooth controller ps4

Under Control bluetooth controller voor PS4 Night op Gold

 • Draadloze controller voor PS4
 • Ergonomisch ontworpen
 • ingebouwde luidspreker en een 3.5 mm jack aansluiting
 • opladen via meegeleverde USB kabel

ps4 controller

Under Control bluetooth controller voor PS4 Camo

 • Draadloze controller voor PS4
 • Ergonomisch ontworpen
 • ingebouwde luidspreker en een 3.5 mm jack aansluiting
 • opladen via meegeleverde USB kabel

Bekabelde controllers voor Playstation 4:

under control zombie controller

Under Control bedrade controller zombie

 • Under Control bedrade Controller Ps4
 • Vernieuwde controller met betere ergonomie en triggers
 • Kabellengte: 3 meter

ps4 controller bekabeld

Under Control bedrade controller zwart

 • Under Control bedrade Controller Ps4
 • Vernieuwde controller met betere ergonomie en triggers
 • Kabellengte: 3 meter

Voor controllers voor de PS4 hebben we ook nog een bekabeld model van het merk Gioteck. Van dit merk hebben we onder andere ook gaming headsets in ons gamma zitten en dus de gamecontrollers voor de PS4.

gioteck VX4 wired controller

Gioteck VX4 Premium Wired Controller met mini-jack-poort voor PS4

 • Ergonomisch ontwerp
 • Traditionele Playstation-indeling
 • 5mm audio headset-poort
 • Plug and play
 • Beweging & trillingsondersteuning

Draadloze controllers voor Nintendo Switch:

nintendo switch controller camouflage

Under Control Bluetooth Controller voor Nintendo Switch – Camouflage

 • Draadloze Bluetooth controller voor de Nintendo Switch
 • Ergonomisch ontworpen
 • Opladen via de meegeleverde Type C USB kabel

Draadloze Controller Pikachu

Under Control Draadloze Bluetooth Controller Pikachu voor Nintendo Switch

 • Draadloze Bluetooth controller voor de Nintendo Switch
 • Ergonomisch ontworpen
 • Opladen via de meegeleverde Type C USB kabel

Nintendo switch controller

Draadloze controller voor Nintendo Switch by Under Control – Zwart

 • Draadloze Bluetooth controller voor de Nintendo Switch
 • Ergonomisch ontworpen
 • Opladen via de meegeleverde Type C USB kabel

Nintendo Switch ii-con Controllers

Under Control ii-con controller voor Nintendo Switch  – iiCon Pika dragonnes

 • Ii-con Controllers
 • Ergonomisch ontwerp voor goede grip
 • 3D Joysticks van goede kwaliteit
 • Vibratie functie
 • Progressieve triggers
 • Bewegingsgevoelige sensor
 • Polsbandje met extra knoppen inbegrepen
 • 6 uur lang te gebruiken
 • Oplaadkabel: Micro-usb kabel (1 meter lang)

Gaming muizen & toetsenborden voor laptop / desktop

Na de game controllers voor de console gamers gaan we het hebben over gaming muizen & toetsenborden voor laptop/ desktop. Hierbij hebben we een aantal verschillende merken aanbieden die we ook al eerder in deze review gezien hebben. Met Fourze en Rampage hebben we 2 merken die we al eerder gezien hebben, Verder zijn er ook nog de merken Genesis en Xtrfy waarvan we mooie gaming muizen aan te bieden hebben.
Verder ga je ook nog een aantal toetsenborden terug vinden en toetsenbord/ muis combinaties.

Fourze GM110

GM110Fourze GM110Fourze Gaming muis

 • Ergonomisch ontwerp
 • Ingebouwde aanpasbare LED verlichting
 • Tot 6000 DPI
 • gewicht: 130gr

Fourze GM700

fourze gm700

 • Past zowel rechts- als linkshandig
 • RGB-achtergrondverlichting
 • Sensortype: PixArt
 • 7 aanpasbare knoppen
 • DPI: 800-14400
 • 1,8 m gevlochten kabel
 • Aansluiting: USB
 • Gewicht: 95 gr

Fourze GM800

Verkrijgbaar in het zwart of wit.

Fourze GM800 zwart         Fourze GM800GM800

 • Sensor: Pixart 3389
 • DPI: 800-16.000
 • Gewicht: 72 gr
 • Huano-schakelaar: 10 miljoen klikken
 • RGB Chroma Light: 11 modi omschakelbaar
 • Pollingsnelheid: 125 – 1000 Hz
 • Versnelling: 400ips / 50G

ASUS ROG Sica gaming muis

ASUS ROGASUS ROG SicaROG Sica

 

 • Type verbinding: USB (Bekabeld)
 • Bewegingsdetector: Optisch
 • DPI: 5000 DPI
 • Aantal knoppen: 3
 • Links en rechtshandig
 • Verlichting
 • Kleur: Wit (met rode accenten)

Gear4u Gaming mouse 725

GEAR4U Gaming Mouse 725GEAR4U 725

 • Huano-schakelaar – 5 miljoen klikken
 • RGB Chroma Light – 10 verschillende modi
 • Programmeerbare software – ondersteunende macro voor alle knoppen
 • pollingsnelheid van 125 Hz
 • 6 DPI-niveaus (max. 7200)

 

GEAR4U Gaming Mouse LED

GEAR4U Gaming Mouse LEDGEAR4U Gaming Mouse

 • Gewicht 110 gram
 • Kleur zwart
 • Aansluittechniek bekabeling
 • Aantal knoppen 5
 • Bewegingsresolutie 3200 dpi
 • Prestatie 3 miljoen klikken, realtime gevoeligheidswisseling 200/1600/2400/3200 dpi
 • Kabellengte 1,5 m
 • Eigendommen Scrollwiel, 4 DPI-niveaus, 7 kleuren LED-achtergrondverlichting

Rampage SMX-R11 Defilade

Rampage SMX-R11 DefiladeRampage DefiladeRampage SMX-R11

 • Connectie: USB super soft kabel (170cm)
 • Kleur: Zwart met RGB led licht
 • Gewicht: 78 gr
 • DPI stand: 6200 hardware / 12400 software

Genesis Xenon 750 – RGB

Genesis 750 - RGBGenesis Xenon 750 RGBGenesis Xenon RGBGenesis Xenon 750

 • Sensor: PMW3330
 • DPI: 100-10200 dpi
 • Frame Rate: 8000 FPS
 • Aantal knoppen: 7
 • Kabellengte: 180 cm
 • Gewicht: 92 gr
 • Verlichting: RGB
 • Komt met: Extra behuizing
 • USB poort

Genesis Xenon 330

Genesis Xenon 330 rgbGenesis Xenon 330 gamingGenesis Xenon 330

 • DPI: 500 tot 4000
 • RGB verlichting (16 miljoen kleuren)
 • Ergonomische vorm
 • Stevige grip tijdens bijvoorbeeld een FPS Game
 • Gewicht: 90 gr
 • Aantal knoppen: 7
 • USB aansluiting

 

Dragonwar Recon

Dragonwar Recon gamingDragonwar ReconDragonwar Recon gaming toetsenbord

 • volledig programmeerbare Macrotoetsen
 • 18 n-key rollover
 • commandotoetsen hebben een anti-blokkeerdesign
 • USB aansluiting

 

Gaming muismatten

Een muismat is ook een echte must voor een gamer, tenzij je één van de mooie full surface gaming desks (Fourze gaming desks) in huis hebt want dan is een muismat overbodig. Met een muismat heb je het nodige comfort voor tijdens het gamen of het dag dagelijkse gebruik dat je muis vloeiend kan bewegen. Een muismat vind je in verschillende formaten terug. Hieronder een overzicht van verschillende merken en formaten.

Dragonwar gaming mousepad Speed Edition

Dragonwar speededition       dragonwar speed edition

 • Totale precisie en snelle, stabiele bewegingen
 • 26cm x 34cm, 5mm dik
 • Slank en licht van gewicht

Dragonwar Friction XXL Gaming Muismat

dragonwar xxl mousepadfriction dragonwardragonwar friction

 • XXL versie: 80 cm x 35cm x 4mm
 • Speed edition
 • Aangenaam groot formaat

eShark KARUTA gaming muismat

eShart Karuta           

 • Antislip oppervlak
 • Kleuren: Zwart en Groen
 • Afmetingen: 90×40 cm
 • Dikte: 3 mm
 • Materiaal: Textiel en Rubber

Genesis Carbon 500 Gaming Mousepad

Carbon 500

Xtrfy GP2- Esport Gaming muismat

Xtrfy GP2    Xtrfy GP2 xxl    Xtrfy GP2 L

 • Maat: beschikbaar in 2 maten
  • L:460 x 400 x 4 mm
  • XXL: 1200 x 600 x 3 mm
 • randen: Gestikt
 • Antislip: Ja
 • Wasmachine: Ja, op 30 graden

Fourze GP9030 & GP9050

mp9030     Fourze mp9030

 • Breedte: 900 mm
 • Diepte: 500 mm (GP9050) , 300mm (GP9030)
 • Kleur van het product: Zwart, Cyaan,
 • Oppervlakte kleur: Monochromatisch,
 • Materiaal: Stof/Weefsel, Rubber, Anti- slip grondvlak

Decoratie Gameroom

Een gameroom moet ook mooi gemaakt worden, dit kan je op verschillende manieren doen, en met verschillende producten. We overlopen hier enkele mooie decoratieve producten die zeker in een gameroom ook van toepassing kunnen zijn of eventueel ergens anders in huis.

HOUTEN VERSTERKER TROBLA VOOR IPHONE

amplifier iphone          iphone x - xs houten versterker    muziek versterker    trobla iphone versterker     versterker iphone esdoorn

Trobla is een stijlvolle houten versterker voor smartphones met een uniek design. De akoestische versterker is opgebouwd uit vijf houtlagen en wordt met de hand gemaakt van gecertificeerd, duurzaam en hoogwaardig Walnoot- of Esdoorn hout. Daarmee is elke Trobla een uniek exemplaar gemaakt door een echte ambachtsman.

VOUWBARE LUIDSPREKER E-MY BETTY

luidspreker     vouwbare luidspreker

Betty is een vriendelijke, vierbenige vriend die in een buitengewone luidspreker kan veranderen. Zodra je de kraag uitzet op Betty, versterkt deze het geluid van je favoriete muziek. De vouwbare luidspreker heeft een oplaadbare lithium batterij en is eenvoudig aan te sluiten op je smartphone door de 3,5 mm aansluiting!

 

3D LED LAMP – STAR WARS STORMTROOPER

stormtrooper lamp     star wars led lamp    3D led lad star wars  star wars 3D led lamp

De 3D LED lamp Stormtrooper van Star Wars is geweldige verlichting voor de kinderkamer of voor iedereen die van Star Wars houdt.

 • Draadloze lamp en eenvoudig op te hangen
 • Uiterst veilig voor kinderen
 •  Zeer lange levensduur
 •  Inclusief montage materiaal
 •  Werkt op 3 x 1.5V AA batterijen
 •  Schakelt na 15 minuten automatisch uit

Lightbox Gaming Online

Lightbox Gaming Online      gaming online

Lightbox Gaming Online, deze mooie decoratie lichtbox zorgt voor een mooie sfeerverlichting in het blauw met de woorden Gaming Online. Gebruik deze light box met 3 AA batterijen of sluit ze aan via de meegeleverde USB kabel. TIP: hang deze lightbox aan de deur van je gameroom, als je aan het gamen bent (en dus niet gestoord wil worden) zet je de verlichting aan en zo weten de mede bewoners dat er niet gestoord mag worden.

 • Blauwe verlichting
 • Tekst: Gaming Online
 • Werkt met 3 AA batterijen (niet inbegrepen)
 • USB aansluiting
 • Afmetingen product: L: 21.5cm, B: 16.5cm, H: 6cm

 

DC Comics – Batman Batwing bureaulamp

             

Ben je op zoek bent naar die perfecte laatste toevoeging aan een Batcave? Of gewoon collega’s wilt laten weten dat je stiekem een ​​misdaadbestrijdende burgerwacht bent tijdens je vrije tijd? deze bureaulamp met Batman-thema is een cool cadeau voor elk bureau, studeerkamer of nachtkastje.

 • Hoogte: 60cm
 • USB voeding
 • Bureaulamp thema Batman

RGB LED strip 3m met afstandsbediening

       

En als laatste, maar toch zeker een zeer interessant artikel om je gameroom mooi te verlichten: de RGB LED strips.
Deze RGB LED strip is 3m lang en zal je voeding via de meegeleverde USB omvormer. Verder zit er ook nog een afstandsbediening bij waarmee je verschillende kleuren kan kiezen en ook verschillende patronen. Hiermee kan je je gameroom omtoveren in een zeer mooie gameroom met leuke sfeerverlichting.
Hieronder alvast enkele voorbeelden mooie LED verlichte game rooms (bron: www.google.be).

gameroom          gaming room

Deel deze post

Een reactie achterlaten