Gaming headset Fourze GH300 & GH500

Gaming headset Fourze GH300 & GH500

Ben je op zoek naar een nieuwe gaming headset? Bekijk dan zeker eens de gaming headsets van het Scandinavisch merk Fourze. Met de Fourze GH300 en GH500 heb je 2 kwalitatieve headsets voor een zeer aangename prijs.

 

Fourze GH300

Met de Fourze GH300 heb je een 5.1 Premium Hifi sound gaming headset met een kabel van 1.8 meter en een jack 3.5mm aansluiting die op nagenoeg elk toestel werkt. Je kan het perfect aansluiten op je pc/laptop/mac, smartphone EN het is perfect compatibel met je PS4 & Xbox One. Game je zowel op console als op pc/ laptop? Dit is geen probleem het toestel is perfect te gebruiken op alle toestellen met een jack 3.5mm aansluiting. Het zachte schuim is bedekt met ademend leer dat zorgt voor een hoog comfort zodat je je perfect kan concentreren op je gameplay. Voor een mooie prijs van 49€ kan je de fourze GH300 in huis halen.

              

 

Fourze GH500

 

Met de Fourze GH500 haal je een gaming headset met virtueel 7.1 surround sound in huis. De kabellengte is 2.7 meter en je sluit de headset aan via de 3.5mm jack aansluiting of via USB met de meegeleverde USB adapter. Net zoals de GH300 werkt deze headset op pc/laptop/mac, tablet, smartphone, PS4 & Xbox one. Met de noise canceling (ruisonderdrukking) technologie hoor je nog minder van je omgeving en kan je jezelf nog beter focussen op het gamen. Net zoals z’n “kleine broertje” (Fourze GH300) zit de headset zeer comfortabel zodat je uren langs kan gamen met het nodige comfort. De Fourze GH500 kan je hier bij GGA-SHOP aankopen voor 65€.

 

            

 

fourze logo

Deel deze post

Comments (1)

  • Gameroom review met product overzicht - GGA-SHOP

    […] We beginnen met de Gaming headsets van Fourze. De Fourze GH300 en de Fourze GH500 zijn 2 modellen van headsets van het gaming merk Fourze. Van Fourze heb je eerder ook al de gaming desks en gaming chairs (bureaustoelen) gezien en ze hebben ook leuke en betaalbare gaming headsets en gaming muizen (hier komen we verder nog op terug). De beide modellen zijn onlangs als eens besproken geweest in een andere review, deze kan je hier bekijken. […]

    30/05/2022 at 00:31

Een reactie achterlaten