Popcornmachine

Popcornmachine

Zin een avondje op de zetel/ bank? Avondje netflixen of een leuk filmpje erbij? Dan hoort daar zeker ook lekkere zelfgemaakte popcorn bij! Met deze popcornmachine maak je je eigen kom popcorn in enkele minuten. Zo geniet van je avondje netflix / movienight!

Je moet de machine niet in elkaar meer steken, je haalt het product gewoon uit de doos, steek de stroomkabel in en giet de mais in het apparaat. Zorg dat je kom onder de machine staat, want zodra je hem aanzet heb je binnen de eerste minuut al popcorn die in je kom valt. Zeer snel en lekkere popcorn voor iedereen, je topping kies je achteraf zelf. wil je er zout bij, of liever suiker of nog iets anders, verschillende toppings zijn perfect mogelijk naar eigen smaak te maken. Laat het product goed afkoelen voor je het opnieuw gebruikt als je nog een extra kom overheerlijke popcorn wil maken.

Hieronder zie je een zelfgemaakte productvideo van deze leuke popcornmachine. Geniet van de gezellige movienight / netflix en geniet nog meer van je lekkere zelfgemaakte popcorn!

Popcornmachine vanaf 34.95€

Youtube kanaal: https://youtu.be/10NahAIqzac

Deel deze post

Een reactie achterlaten