Rampage SMX-R44 gaming muis

Rampage SMX-R44 gaming muis

De Rampage SMX-R44 is een bekabelde gaming muis met USB aansluiting. Deze leuke gaming muis is zeker een aanrader voor wie niet al teveel wil uitgeven voor een goede gaming muis. Deze gaming muis beschikt over 6 knoppen en een scrollwiel, hierdoor krijg je een zeer comfortabele muis in je hand met een goede grip voor tijdens het gamen of dagdagelijks gebruik.

 

DPI

De Rampage SMX-R44 heeft met z’n 6400 DPI een hoge nauwkeurigheid. Je kan de DPI ook aanpassen naar eigen wens. Hoe hoger je DPI hoe meer snelheid je hebt, hoe lager de DPI verhoogt je precisie wat bij bijvoorbeeld bij shooter wel gemakkelijker kan zijn. Je kan de DPI instellen op:

 

  • 6400 DPI
  • 4800 DPI
  • 3200 DPI
  • 2400 DPI
  • 1600 DPI
  • 800 DPI

 

Ergonomie

Voor een zachte prijs krijg je bij de Rampage SMX-R44 een muis die zeer goed in de hand ligt. Het geeft een leuk gevoel als je de muis vast neemt en aangezien je de DPI kan aanpassen naar je eigen wensen is dit zeker ook goede gaming muis die iedereen wel kan gebruiken, ook voor het dagelijks gebruik.

 

Rampage

Rampage is een Turks merk van gaming producten die stilaan meer en meer bekendheid krijgen in de gaming wereld. Door hun goede prijs – kwaliteitverhouding is het productaanbod steeds interessanter geworden en zo ontdekken steeds meer gamers de leuke producten van Rampage. Gamen kan een dure hobby zijn, maar Rampage bewijst met hun producten dat je ook goede producten kan maken voor een goede prijs. Momenteel bieden we van Rampage zowel gaming headsets als gaming muizen aan.

 

Prijs

De prijs van deze gaming muis ligt net onder de 30€, namelijk 29.95€. Dit is een zeer mooie prijs voor een comfortabele gaming muis. Gamen hoeft dus niet altijd duur te zijn, met een beperkt budget kan je ook al zeer mooi producten kopen.

 

Productvideo

GGA-SHOP maakt van verschillende producten een gebruiksvideo die je op ons Youtube kanaal kan terug vinden. Klik hier als je de productvideo van de Rampage SMX-R44 gaming muis wil bekijken op ons Youtube kanaal.

 

 

 

Deel deze post

Een reactie achterlaten